2015 m. birželio 1 d., pirmadienis

Statybinių atliekų išvežimas

Norite išvežti statybines atliekas iš savo kiemo ar sodo, tačiau nežinote nuo ko pradėti? Tikimės, kad šiame tekste rasite visą reikalingą informaciją sau.
Statybinių atliekų išvežimas
Statybinių atliekų išvežimas
Dažniausiai kyla klausimas, kur dėti atliekas po namo/buto remonto, ar naujo namo statybų darbų. Pirma mintis, greičiausiai ateina į galvą, kad reikėtų po truputi nešti į artimiausia konteinerį, tačiau taip darant galima gauti nemenką baudą, nes bendro naudojimo konteinerių paskirtis yra visai kitokia. Galime net nekalbėti apie statybinių atliekų pašalinimą kur nors miške ar pakelėje. Statybinių atliekų išvežimas galimas tiek Vilniuje, tiek visoje Lietuvoje. Jeigu susidūrėte su klausimu: - Jeigu ne artimiausias konteineris, tai kur tada? Mes jums padėsime atsakyti į šį klausimą. Statybinių atliekų išvežimą vykdome Vilniuje ir visoje Lietuvoje. Populiariausios statybinės šiukšlės yra - betono, plytų, mineralinės, akmens ir stiklo vatos, gipso, dažų, lakų, čerpių, keramikos ir grindų dangos atliekos, įvairios plastmasės liekanos ir t.t. Kai iš Jūsų yra išvežamos atliekos, jos būna pristatomos į atliekų rušiavimo įmonę ir ten išrūšiuojamos pagal savo savybes. Pvz: buitinės atliekos, medienos atliekos, metalo atliekos, cemento atliekos ir kt. Viskas atliekama pagal Europinius standartus, dalis šių atliekų atiduodamos perdirbimui, likusi dalis utilizuojama.

Jeigu jau nusprendėte, kad Jums reikėtų statybinių atliekų konteinerio, tai mes nuomojame atvirus konteinerius.  Konteinerius pristatome į jūsų nurodytą adresą. Į juos per sutartą laiką yra sudedamos statybinės atliekos, o dėl išvežimo laiko galima tartis, kelis kartus į dieną, vieną kartą per savaitę, ar mėnesį, mes šiuo klausimu esame lankstus. Toks statybinių atliekų išvežimas leidžia sutaupyti laiko ir lėšų šiukšlių rinkimui į mažesnę tarą, tarkim – maišus, o po to krauti į automobilį. Jūsų automobiliui tai būtų ne į naudą, nes tokios šiukšlės dažniausiai turi dideli svorį ir reikės valyti automobilį po statybinių atliekų išvežimo. Taip pat nerekomenduojame ilgai delsti dėl statybinių atliekų išvežimo, nes kas mėgsta kaupti šiukšles savo kieme, o jeigu remontas buvo atlikinėjamas bute, tai dar koks kaimynas iškvies aplinkos apsaugos pareigūnus ir jums išrašys nemenką baudą.

Na ir svarbiausias punktas, nepamirškite, kad į konteinerį kartu negalima krauti įvairiausiu buitinių šiukšlių, tiksliau: Žemių, sodininkystės, maisto liekanų ir t.t. Nes šios atliekos turi keliauti į komposto dėžes arba artimiausius bendro naudojimo konteinerius. Taip pat, mūsų vairuotojai yra paslaugus ir jų visada galite klausti patarimo, kaip kompaktiškiau sukrauti visas statybines atliekas, šiuo klausimu jie turi patirties, nes susiduria kiekvieną dieną. Tikimės, kad šiame tekste radote naudingos informacijos sau ir jeigu norėtumėte platesnės konsultacijos, maloniai prašome kreiptis. skaityti plačiau>>

2 komentarai: